Bombanyu

Bombanyu már nem robban

Tőletek kaptam

Mióta elindult a blog, nagyon sok visszajelzés érkezett szóban és írásban, posztok alá és privátban. Írtak ismeretlenek és régi ismerősök, olyanok, akikkel valaha jóban voltam, csak elsodródtunk egymástól és olyanok is, akikkel talán a blog is segített "összejönni". Öröm, hogy olvassa a blogomat "barátnőmmunkatársa" és "munkatársambarátnője", olvassák ismerősök és ismeretlenek, olvassa érintett és semmilyen szinten nem érintett is. Ez most egy olyan bejegyzés lesz, amelyben Titeket idézlek, a teljesség igénye nélkül; ezt az ajándékot Tőletek kaptam. Esküre egyiket sem én találtam ki. :)

***

"Hallottam, hogy jössz vissza dolgozni és az első gondolatom az volt, hogy akkor most hogy lesz időd a blogodra? Egy-egy új írásod bearanyozta a napomat. Nyugtass meg, hogy nem hagyod abba!" :)

***

"Nehéz leírni, amit érzek, gondolok... Én nagyjából pont ugyanilyen kérdésekkel leszek, vagyok tele - fantasztikus, ahogy leírtad, megfogalmaztad! :) Nagyon hálás vagyok érte, még soha senkitől nem olvastam ilyen részletes beszámolót, hogy érzelmi oldalról hogy éli át/meg! Köszönet az őszinteségedért (és hogy megmutatod másoknak is)! Szívből kívánok jó egészséget és sok-sok együtt töltött boldog pillanatot az egész családodnak!"

***

"Mindenkinek el kellene olvasni, akiben valaha felmerült az örökbefogadás gondolata!"

***

"A párom most ajánlotta figyelmembe a blogodat! Nagyon jó volt olvasni, mi is sok hasonlót megéltünk a mi kicsi lányunk érkezésénél. Hasznos dolgok ezek, minden örökbefogadásra készülő szülőnek ajánlani fogom!"

***

"A buszon ülve olvasgattam a blogodat. Elfelejtettem leszállni.."

***

"Olvasom egyik bejegyzést a másik után, nem bírom abbahagyni és itt pityergek. Nagyon jó, hogy megtörténnek ilyen csodák az emberekkel. Örülök, hogy egymásra találtatok. Olyan finomsággal és intelligenciával, ösztönös belső jó irányérzékkel fogsz hozzá a nehéz, konfliktusos helyzeteknek, hogy az tényleg iránymutató. Nekem is. :) Jó olvasni a soraidat." (Egy pszichológus olvasóm írta, hatalmas megtiszteltetés. ♥)

***

"Ma olvastam pár bejegyzést. Élvezettel olvastam, kikerekítetted a napomat ezekkel a sztorikkal. Mert bármennyire is nehezek a mindennapok, Te derűvel és őszinte, végtelen szeretettel állsz Gergőhöz és ez átjött az én napomba is."

***

".... Szeretnénk mi is örökbefogadni a férjemmel. Csak azt szerettem volna írni neked, hogy írj tovább, mert nagy örömmel olvasom a blogodat."

***

"Rettentően segítenek a jópofa, nyitott, informatív bejegyzéseid. Van, hogy jegyzetelek."

***

"Ma szénné égettem a kaját. Az úgy volt, hogy elkezdtem olvasni a blogodat és belefeledkeztem..."

***

"Nagyon nehéz a várakozás, egy igazi hullámvasúton ülök érzelmileg. Amikor megjelenik egy új posztod, napokig jobban érzem magam. Ne hagyd abba! Segítesz vele!"

***

"Kedves Patrícia, BOMBANYU!!!!!! Eddig is kedveltelek nagyon, de az írásaid lenyűgöznek. Puszi és ölelés innen a kisboltból."

***

"Egészen véletlenül akadtam a történetetekre az egyik hozzászólásod alapján. Remélem nem támadlak le nagyon így ismeretlenül. 2 napja bújom a blogod míg a kisfiam alszik és hol sírok, hol hangosan nevetek.
Csodálatos szülők vagytok, te pedig egy igazi ízig vérig édesanya.
Sokkal sokkal több ilyen ember kellene közénk és máris egy szebb világban élhetnénk.
Alig várom hogy tovább kísérhessem Gergő történetét.
Egy hatalmas virtuális ölelést küldök neki.
Vigyázzatok egymásra."

***

És jöttek posztok alá is kommentek, privát üzenetek, néhányat ide idézek:

"Nagyon jók az írásaid, Patti! Szeretem olvasni őket! Köszönöm! ♥"(Mitől lesz sikeres egy örökbefogadás?)

Egyik kedves ismerősöm írta, hogy mennyire nehéz volt az előző napja a néhány hónapos kicsi fiával. "Miután sikerült ágyba bújnom, mint egy roncs és ismét elkönyveltem, hogy egy antianya vagyok, lazításképp még nyomogattam a telefonom és akkor láttam, amit írtál. Egyébként is imádom a blogodat, mindig jókat derülök rajta, de a tegnapi nagyon betalált és sikerült mosolyogva nyugovóra térnem, még egy ilyen tortúra után is. Úgyhogy KÖSZÖNÖM!" (Mi változott?)

"Na jó, ezt most egy kicsit megkönnyeztem." (Gergő)

"Jó olvasni, mert olyan őszinték az élményeitek! Én is megkönnyeztem, csudi csapat vagytok az biztos - a szeretet átjön!" (Gergő)

"Könnyesre röhögtem magam, ami jelen állapotomban (szerk.: szülés után) fájdalmas volt, ezekhez a napokhoz kellő humorérzék kell az tuti!" (Bénázunk)

"A kisfiam elaludt. Nekem is kéne menkoszonom.jpgnem, az éjszakai össz. 3 órát jó lenne pótolni. De nem tudom letenni az írásod! Még-még! :)" (Bénázunk)

"Bocsi, de hangosan fel-felnevettem. Szigorúan nem rajtad, hanem Veled :-)" (Bénázunk)

"Én rajtad nevettem. :)" (Bénázunk)

***

Köszönöm, hogy vagytok, sok erőt adtok nekem! ♥♥

A bejegyzés trackback címe:

https://bombanyunemrobban.blog.hu/api/trackback/id/tr3614325087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Bombanyu

Tabuk nélkül az örökbefogadásról, a gyermeknevelés nehézségeiről, örömeiről és egy kezdő anyuka bénázásairól.

Friss topikok